Metsien mestarit ovat täällä

Tervetuloa verkkosivuillemme, mukava nähdä! Vaikka verkkosivumme ovat uudet, PMT Mäkelä Oy:n juuret ulottuvat aina 70-luvulle saakka. Emme siis ole vasta-alkajia, vaan kovan luokan ammattilaisia koneellisessa puunkorjuussa ja muissa metsätalouden palveluissa. Siksi meidät metsien mestareinakin tunnetaan. Mikä tekee mestarista mestarin, ja miksi olemme paras kumppanisi puunkorjuun ja metsätalouden tarpeisiin? Lue lisää, niin kerromme!

EI PELKKÄÄ URAKOINTIA, VAAN PALJON ENEMMÄN

Etsitkö kokenutta, laadukasta ja kehittyvää kumppania puunkorjuuseen tai muihin metsätalouden palveluihin avaimet käteen -periaatteella? Metsien mestareilta saat kokonaistaloudelliset ja tehokkaat ratkaisut taimesta tehtaalle. Teemme sen, mitä tilaat, mutta tarjoamme myös paljon enemmän – ennen kaikkea kumppanin, jolla on kyky ja halu tuoda asiakkaille aktiivisesti ratkaisuja ja luoda lisäarvoa heidän toiminnalleen. Asiakkaitamme ovat metsä- ja sahateollisuuden puunhankintaorganisaatiot sekä yksityiset metsänomistajat.

Uskomme, että tulevaisuus on tekijöiden. Ala on muuttunut ja tulee jatkossakin muuttumaan ilmastonmuutoksen ja lämpenevien talvien asettaessa työlle omat haasteensa. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä mm. metsäkonevalmistajien sekä muiden sidosryhmiemme kanssa ja kehitämme proaktiivisesti niin puunkorjuualaan liittyvää teknologiaa, työtapoja kuin omien työntekijöidemme osaamista. Näin voimme seisoa tukevasti työmme takana, tarjota sinulle alan parhaat ratkaisut ja näyttää suuntaa koko alalle.

>> Mistä on metsien mestarit tehty? Lue tarinamme!

TEHOKKUUS, TARKKUUS JA TOIMINTAVARMUUS SAMASSA PAKETISSA

Kestävä, kannattava ja tarkkuudella tehty koneellinen puunkorjuu ei tapahdu itsestään. Se vaatii kokemusta, ymmärrystä, eteenpäin katsovaa näkemystä sekä taitoa ja tarkkuutta. Kun ollaan tekemisissä luonnon, eri vuodenaikojen ja säänvaihteluiden kanssa, on jokainen päivä erilainen. Kun niin työntekijät, käytössä oleva kalusto kuin teknologiakin ovat kehityksen kärjessä, voidaan puhua mestarillisista metsätöistä ja metsien mestareista.

Me autamme huolehtimaan siitä, että suomalainen metsätalous pysyy kilpailukykyisenä ja että maamme metsät kasvavat kestävästi ja kannattavasti. Hyvin hoidettu metsä luo pidemmällä aikavälillä arvoa niin omistajalleen kuin puunkorjuuta ostavalle taholle, aina taimesta tehtaalle saakka.

Tiedämme, että laatu ja toimitusvarmuus herättävät toisinaan kysymyksiä. Mitä laatu ja asiakashyöty oikeastaan tarkoittavatkaan koneellisesta puunkorjuusta puhuttaessa? Laatu tarkoittaa meille esimerkiksi puun arvokkaimpien osien talteen ottamista, luontoa kunnioittavaa metsässä liikkumista sekä sitä, että korjuujälki ja jäävä puusto ovat odotuksiakin paremmalla tasolla. Jätämme metsään vain yhdet rukkasten jäljet, sillä hommat hoidetaan aina kokonaisvaltaisesti kerralla kuntoon. Ennen kaikkea laatu on sitä, että työn jälki ja yhteistyö on niin hyvää, että kutsut metsien mestarit pitämään huolta metsäomaisuudestasi jatkossakin.

Kun metsä vaatii hoitoa tai kun metsä- ja sahateollisuus kaipaa raaka-ainetta, on aika kutsua metsien mestarit paikalle. Soita tai laita viestiä 0400 335 851, niin saat juuri sinulle sopivan kokonaisratkaisun räätälöivän metsäalan ammattilaisen kumppaniksesi!

PMT Mäkelä