Palvelumme

Taimesta tehtaalle

PMT Mäkelä

Koneellinen puunkorjuu ja muut metsätalouden palvelut Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa

PMT Mäkelä Oy on Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa toimiva puunkorjuuyritys, jonka ydinliiketoimintaa on koneellinen puunkorjuu. Sen lisäksi tarjoamme metsätalouden palvelut laajavastuisesti taimesta tehtaalle. Emme ole pelkkä urakoitsija, vaan todellinen metsien mestari ja metsätalouden kokonaisvaltainen kumppani, joka tarjoaa asiakkailleen aktiivisesti kokonaistaloudellisia ja tehokkaita ratkaisuja.

Kun metsä vaatii hoitoa ja metsä- sekä sahateollisuus raaka-ainetta, on aika kutsua metsien mestarit paikalle. Me huolehdimme metsäomaisuudesta kannattavasti, kestävästi ja kokonaisvaltaisesti. Tehtävämme on varmistaa, että olemme oikeilla koneilla, oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Toimimme metsiä kunnioittaen, taidolla ja tarkkuudella sekä kiinnitämme työssämme aina huomiota siihen, millaisen metsän jätämme jälkeemme. Meiltä saat sen, mitä olet tilannut, mutta lisäksi meillä on halu ja kyky luoda asiakkaillemme lisäarvoa kehittämällä kokonaistoimintaa yhdessä.

Kaikki mitä teemme kulminoituu siihen, että sinä, asiakkaamme, olet niin tyytyväinen, että yhteistyö kanssamme jatkuu vuosikymmenten ajan.


Metsien mestarit ovat valmiina auttamaan. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin tarpeistanne ja räätälöidään juuri teille sopiva, lisäarvoa tuottava kokonaisratkaisu.

Miksi PMT Mäkelä on se oikea kumppani? Katso videolta!

Koneellinen puunkorjuu

Tyypillisiä koneellisen puunkorjuun palveluitamme ovat uudistushakkuut, harvennushakkuut, ensiharvennus, energiapuuhakkuut sekä lähikuljetus “avaimet käteen”- periaatteella. Emme kuitenkaan ole vain urakoitsija, vaan ennen kaikkea kokonaisvaltainen kumppanisi metsätalouden tarpeisiin. Miksi PMT Mäkelä? Laajavastuinen, luotettava, rehti, ratkaisukeskeinen, kokonaisvaltainen ja kehittyvä toimija, joka tuo aktiivisesti ratkaisuja ja lisäarvoa asiakkailleen. Metsien mestari on oikeassa paikassa, oikealla koneella, oikeaan aikaan.

asiantuntija ja toimihenkilotyöt

Laajavastuiset puunkorjuupalvelut sisältäen tarvittavat asiantuntija- ja toimihenkilötyöt

uudistushakkuut

Uudistushakkuut

harvennushakkuut

Harvennushakkuut

Ensiharvennus

Ensiharvennus

energiapuuhakkuut

Energiapuuhakkuut

Metsäkuljetus

Metsäkuljetus

Taimesta tehtaalle

Haluamme tehdä metsäomaisuudesta huolehtimisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Siksi metsien mestarit tarjoavat lisäarvoa tuottavia räätälöityjä kokonaistaloudellisia ratkaisuja. Koneellisen puunkorjuun lisäksi tarjoamme metsätalouden palveluita laajavastuisesti taimesta tehtaalle – tehokkaasti, tarkasti ja toimitusvarmasti.

Taimesta tehtaalle -palvelut

Taimesta tehtaalle palvelut

Tarjoamme räätälöidyt metsätalouden palvelut mestareiden otteella: maanmuokkaus, istutus, kylvö, metsänhoitotyöt esim. raivaus, lannoitus sekä asiantuntija- ja suunnittelutyöt.

Puutavaran maantiekuljetus

Puutavaran maantiekuljetus

Metsien mestareiden työ ei lopu metsään, vaan kuljetamme myös metsästä saadun raaka-aineen tehtaalle jalostettavaksi yrityksen toisen omistajan, kokeneen puutavara-autoilija Pekka Mäkelän, 11 auton kapasiteetilla.

 

Miksi PMT Mäkelä?

Teemme metsänhoidosta sinulle helppoa

Huolehdimme metsäomaisuudesta kannattavasti, kestävästi ja kokonaisvaltaisesti taimesta tehtaalle. Sinun tarvitsee vain kutsua mestarit paikalle, me hoidamme loput. Olemme ennen kaikkea toimitusvarma, kokenut, tarkka, rehti ja eteenpäin katsova kumppanisi, joka on paikalla oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja oikeanlaisilla koneilla.

Puunkorjuualan kehityksen kärjessä

Olemme olleet proaktiivisesti kehittämässä puunkorjuualaa 40-vuotisen historiamme alusta lähtien. Laadukas puunkorjuu ei tapahdu itsestään. Se vaatii kokemusta, ymmärrystä ja eteenpäin katsovat silmät sekä taitoa ja tarkkuutta. Niin työtapamme, työkoneemme kuin työntekijämme ovat aina kehityksen kärjessä, jotta voimme tarjota sinulle vain parasta.

Tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimpiin kuuluvat metsäteollisuusyhtiöt ja heidän kauttaan lukuisat metsänomistajat, jotka ovat tutkitusti tyytyväisiä tekemäämme työhön. Meille laadukas työ tarkoittaa mm. tarkkaa korjuujälkeä, puun arvokkaan osan talteenottoa, puukaupan tukemista sekä avointa yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Emme halua vain täyttää odotuksiasi, vaan myös ylittää ne.

PMT Mäkelä